.NET-systemudvikler med lyst til at gøre en forskel


 2610 Rødovre, Danmark

Har du lyst til at have hænderne nede i nogle af de mest spændende udviklingsopgaver i sundhedsvæsenet og elsker du at arbejde i et Microsoft udviklingsmiljø?

Er du struktureret? Har du det store overblik med øje for detaljen og allermest har du lyst til at gøre en forskel?

Hos A-Data får du lov til at udfolde dig

Dine arbejdsopgaver bliver at designe og implementere brugergrænseflader og backend til vores løsninger samt at deltage i udviklingen til sundhedsvæsenet.

Du kommer til at arbejde i et parallelt forløb med teamet som rummer stor erfaring, så der er mulighed for et unikt oplæringsforløb.

Foruden interne udviklingsopgaver vil du også deltage i planlægning af kommende releases og ny udvikling. Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer, hvor alle byder ind.

Fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en virksomhed med fokus på vækst, udvikling og sundhed. Der er løn efter kvalifikationer og vi har en fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv.

Du vil udvikle dig fagligt såvel som personligt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på humor, engagement og fællesskab.

Din arbejdsplads vil hovedsagelig være i Rødovre, men der vil forekomme besøg på vores kontor i Horsens og mødeaktivitet.

.NET/C#

Vi søger dig der har minimum 6 års erfaring med Visual Studio, Windows forms og objektorienteret softwareudvikling i .NET/C#.

Du er en haj til SQL, har indsigt i design af databaser og kender til XML, REST og JSON. Du er i stand til at dokumentere samt at overholde deadlines.

Du evner en høj grad af sikkerhed i de valgte procedurer, kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere.

Som person er du glad, ansvarsbevidst og engageret. Du er præsentabel og elsker at sætte vores kunders ønsker i centrum. Du bidrager positivt til vores fællesskab, er en stabil kollega og en man kan sparre med.

Ansøgning  

Hvis du vil med ombord hos A-Data, så send gerne din motiverede ansøgning sammen med dit CV. Du søger og uploader dokumenter via link i annoncen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Om A-Data

A-Data er et snart 30 år gammelt firma med gode traditioner. Vi er i alt 45 medarbejdere og har hovedkontor i Rødovre og afdeling i Horsens. Vi er et dynamisk udviklingshus med kort vej fra idé til færdigt produkt. A-Data A/S udvikler og drifter unikke løsninger til det danske sundhedsvæsen for bl.a. læger, tandlæger og fodterapeuter. Vores produkter sikrer journalisering og behandlingsregistrering i primærsektoren, og vores mål, om at være førende indenfor ny funktionalitet på seneste teknologiske platforme lykkes til fulde. Vores kunder er meget afhængige af de services vi tilbyder. Derfor er service, stabilitet og sikkerhed af allerhøjeste prioritet. Du kan læse mere om os på www.a-data.dk.


Ansøg stillingen