IT security consultant (softwareløsninger)


 Storkøbenhavn, Danmark

Vores softwareløsninger er førende inden for vulnerability scanning, patch management, password management, endpoint security og SIEM. Du arbejder direkte med leverandørerne og bliver certificeret inden for disse løsninger, således at du med ro i maven kan vise kunderne, hvilke udfordringer de løser og hvordan de skal implementeres.

Vores kundeporteføljes fokus på IT sikkerhed vokser kraftigt, og derfor søger vi en moden og super dygtig IT sikkerhedskonsulent med god forretningsforståelse til at præsentere og stå for presale af vores softwareløsninger og sikkerhedsstandarder overfor de største kunder i Danmark øvrige Norden.

Jobbet

Som IT sikkerhedskonsulent skal du tilegne dig detaljeret viden om vores løsninger, som konstant holdes ved lige via kontakt med leverandørerne. Du kan se frem til et job hvor dine kompetencer hele tiden udvikles.

Du får ansvaret for live præsentationer for kunder af vores løsninger. Derudover er du også ansvarlig for teknisk presales og for at hjælpe vores kunder med implementering, uddannelse og support.

Du kan forvente en del rejseaktivitet til kunder i Danmark såvel som til leverandører i udlandet.

Vi tilbyder

Et spændende og udviklende job i en dynamisk virksomhed, hvor du som IT sikkerhedskonsulent bliver en del af et energisk team med kontakt til mange spændende kunder.

Du bliver certificeret og får en stærk faglig udvikling. For den rigtige medarbejder er der frihed til at forme sit eget job samt mulighed for at vokse i stillingen.

Du får dit eget kontor i et travlt internationalt miljø med en professionel og humoristisk omgangstone.

Du tilbydes god fast løn med bonusordning.

Dig

· Du har en dyb viden om IT sikkerhed og har arbejdet med dette i mindst 4 år

· Du har arbejdet med standarder som fx ISO2700x, GDPR og 20 CSC

· Du har en dyb viden om servere, netværk og applikationer

· Du er vant til at lave live præsentationer for kunder

· Du ved, at du er dygtig og du elsker at videreudvikle dine kompetencer

· Du kan formidle et komplekst budskab, så kunderne kan forstå løsningerne

· Du har humoristisk sans og trives i et arbejdsomt miljø

· Du taler og skriver dansk og engelsk flydende og fejlfrit

· Du har kørekort, bil og en pletfri straffeattest.

· Du kan lide at rejse og besøge og kommunikere med kunder i hele Danmark

· Du elsker dit arbejde og trives i et fleksibelt ikke-ryger arbejdsmiljø

Firmaprofil

I de sidste 22 år har Draware A/S forhandlet softwareløsninger til store og mellemstore virksomheder, hvor vi hjælper med alle faser af IT sikkerhed og software management. Vi har mere end 800 aktive kunder i hele Norden, hvor de fleste er enterprise kunder. Draware A/S ligger i Hørsholm, hvor vi har nye dejlige kontorlokaler. Du finder mere information om os på www.draware.dk eller på www.youtube.com/draware.

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Lyder det som et job, det passer på din profil? Så send din ansøgning til Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen, via knappen nedenfor. Du kan kontakte Michael Kock på tel. +45 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. Læs mere om EasySearch på www.easysearch.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ansøg stillingen