Data Manager med digitalt drive


 Vesterbrogade 149, 1620 København V, Danmark

Vil du være med til at udvikle en af danskernes foretrukne apps? Holder du af nytænkning og brugerdreven innovation? Ønsker du at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der er kort vej fra idé til handling? Rejseplanen har netop kickstartet en spændende, strategisk udviklingsrejse, hvor dagene sjældent er ens. Vil du med ombord?

Rejseplanen, der har mere end 1 mio. daglige visninger af rejser til kunderne, er digital frontløber, når det drejer sig om at gøre det nemt, hurtigt og smart at rejse med den kollektive trafik i Danmark. Det er planen, at flere nye mobilitets- og transportformer som fx delebiler, indenrigsfly, samkørsel, taxa, bycykler mv. skal integreres digitalt i Rejseplanen, hvorfor vi har brug for dine kompetencer.

Vi tilbyder

Gode ansættelsesvilkår, et udfordrende og selvstændigt job i en professionel og teambaseret virksomhed med dygtige kolleger, der alle brænder for at levere gode løsninger til kunderne i den kollektive trafik.

Vi er netop flyttet til nye lokaler i BINGS på Vesterbrogade i København med dejlig kantine, café, atriumgårde, flere udendørs terrasser, tæt på byens indkøb og midt i forretnings- og cafelivet.

Om stillingen

Du bliver en del af Rejseplanens team med ansvar for vedligeholdelse og kvalitetssikring af data. Du trives derfor med rollen som specialist og har erfaring med mange forskellige dataformater, men du må også gerne være ny-uddannet. Du brænder for kombinationen af daglige datahåndteringsopgaver og udviklingsopgaver inden for dataområdet. Dit arbejde vil bestå af både udviklings- og kontrolopgaver som:

  • løbende opdatering af datasæt med køreplaner, takstdata, GIS-filer m.m.
  • kvalitetskontrol af data og opfølgning på interne og eksterne henvendelser vedr. data
  • koordinering af udviklingstiltag til forbedrede værktøjer til datahåndtering og datakvalitetskontrol, herunder udarbejdelse af kravspecifikationer og test af de leverede værktøjer
  • bistand med faglig ekspertise i udviklingsprojekter, der indebærer brug af data

Rejseplanen modtager data i mange forskellige formater, herunder tekstfiler, XML-filer, GIS-data (ESRI shape filer og fil-geodatabaser) og data fra API-opslag. Den daglige datahåndtering sker i Rejseplanen, hvor du sammen med det øvrige data-team er i tæt kontakt med interne og eksterne interessenter. Rejseplanen har outsourcet den konkrete softwareudvikling og driften heraf, hvorfor du også får tæt kontakt med leverandørerne.

Om dig

Vi forventer, at du er selvstændig, udadvendt, har et stærkt drive, og at du holder af at have mange bolde i luften. Endvidere, at du:

  • har en grundlæggende teknisk baggrund og erfaring med mange forskellige dataformater og at du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye formater
  • har arbejdet med GIS og kan håndtere GIS-datasæt. Rejseplanen bruger ESRI-software til datahåndtering
  • holder af udviklingsopgaver, har det fint med rutineprægede opgaver og kan kravspecificere løsningerne til vores udviklingsleverandør

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil med ombord hos Rejseplanen, så send os gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt. Du søger via knappen nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk..

Om os

Rejseplanen A/S samler data og viser køreplaner, realtid og priser for alle rejser i den kollektive trafik. Rejseplanen har mere end 1 mio. daglige visninger af rejser til kunderne. Rejseplanens app er den fjerde mest populære app i Danmark, hvilket gør Rejseplanen til digital frontløber, når det drejer sig om at gøre det nemt, hurtigt og smart at rejse med den kollektive trafik i Danmark. Rejseplanens åbne data anvendes af 500 virksomheder og organisationer, herunder Google, Apple og kinesiske Baidu. Rejseplanen har netop kickstartet en strategisk udviklingsrejse, der peger flere år ud i fremtiden. Det er planen, at delebiler, indenrigsfly, samkørsel, taxa, bycykler og andre mobilitetsformer integreres digitalt i Rejseplanen og indgår i rejseforslaget sammen med den kollektive trafik: bus, tog, metro, S-tog, letbane og færger.


Ansøg stillingen