Telemarketing sælgere


 2620 Albertslund, Danmark

TM sælgere til super succesrigt koncept søges

Har du solid erfaring med salg via telefon? Er du træt af kold canvas? Er du tilstrækkeligt moden og tillidsvækkende til at kunne tale om liv og død og sælge ydelser af afgørende betydning for den enkelte og dennes familie? 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et vellønnet TM salgsjob, hvor du kan tilbyde familier juridisk hjælp med arveretslige spørgsmål til en særdeles konkurrencedygtig pris. Du får en grundløn på 20.000 kr. samt høj provision af alt salg. Du er stort set alene i markedet om at kunne tilbyde et produkt udarbejdet af vores dygtige jurister. 

Dit job kommer grundlæggende til at handle om at sælge testamenter til kunder, som selv har henvendt sig, så de er generelt motiverede for at tale med dig, når du ringer dem op. Ingen kold canvas.  Du vil opleve lettede og taknemmelige kunder, når salget er lukket.

Du får selvfølgelig en god introduktion til produkterne og tilhørende salgsargumenter. Næsten alle danskere har brug for et testamente, men kun ca. 13 % har fået lavet et. Med andre ord er potentialet enormt.

Om dig

Vi søger sælgere med erfaring, der har modenhed til at kunne håndtere en seriøs og til tider følsom dialog omkring vigtige personlige emner. Udover at kunne skabe en god personlig dialog over telefonen, så skal din spidskompetence være at kunne lukke et salg. Du er kendetegnet ved at have god indlevelsesevne og et højt drive.

Teamet

Bliv del af den hurtigst voksende succes i det juridiske landskab i Danmark. Du kommer til at indgå i det tredje nye salgsteam, som vi er ved at opbygge. Her vil vi skabe en positiv vinderkultur med masser af god energi og vilje til at hjælpe hinanden til at få succes. Derudover kan du glæde dig til at få hjælp fra 15 gode juristkolleger.  Vi er indtil videre omkring 40 ansatte på kontoret i Albertslund.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil med på rejsen, så send os din ansøgning og dit CV snarest muligt. Du søger via knappen nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk.

Kort om Familie Testamente

FamilieTestamente tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor arveretten. Vi specialiserer os udelukkende i testamenter, børnetestamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor arveretten. Vores mål er at gøre det ultimativt nemt for kunderne at få råd og vejledning, så de hurtigt og med et minimum af indsats kan sikre sig selv og deres familie.

Vi tror på, at mennesker der trives, skaber bedre resultater. Mandag morgen skal være en god dag, hvor man glæder sig til at møde sine kolleger. Derfor gør vi meget ud af sociale arrangementer og har i det hele taget fokus på trivsel og arbejdsglæde. Vi er et selskab i vækst og flytter om kort tid i endnu større lokaler i Albertslund. Læs mere på dinarv.dk og familietestamente.dk.


Ansøg stillingen