IT manager (drift og service)


 Automatikvej 1, 2860 Søborg

Vil du have ansvar for at overvåge og sikre server driften for en af danskernes foretrukne apps? Så skal du være Rejseplanens nye IT Manager med ansvar for drift og service. Du får ansvaret for dagligt samarbejde med vores eksterne driftsleverandører og samarbejder med de faglige teams omkring sikkerhed, fejlfinding og optimering af driften.

Rejseplanen er sammen med Rejsekort i gang med en spændende strategisk udvikling, hvor der arbejdes henimod en samlet mobilitetstjeneste, der kobler rejseplanlægning, betaling, billettering og trafikinformation på tværs af offentlige og private transportformer sammen.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job med det daglige ansvar for den samlede drift, hvor du samarbejder med vores eksterne drifts leverandører, så vi har en sikker og optimal serverdrift. Serverparken består af en blanding af dedikerede og virtuelle servere i et Unix/Linux miljø.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og kolleger, der alle brænder for at levere gode løsninger til kunder, der skal fra A til B med kollektiv trafik og øvrige mobilitetsformer. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår i en professionel og teambaseret virksomhed.

Om stillingen

Al udvikling og drift er outsourcet, og en af dine primære opgaver er at overvåge driftsleverandørernes performance ift. KPI og SLA for såvel Rejseplanen som Rejsekorts apps og websites. Du sikrer planer for kriseberedskab og teknisk genetablering. Du evner at kommunikere eventuelle fejl i faktuelt sprog med angivelse af konsekvenser og omfang til både trafikvirksomheder, kollegaer og leverandører. Dit arbejde vil bestå af varierende opgaver som:

 • Overvåge performance af drift
 • Udføre daglige driftstjek
 • Sikre drifts- og leverancesikkerhed
 • Hurtig opfølgning på driftsforstyrrelser og produktionsstop
 • Samarbejde med faglige teams omkring sikkerhed, fejlfinding og optimering
 • Styring af driftsleverandører
 • Udarbejde og opdatere teknisk dokumentation

Om dig

Vi forventer, at du har en bred IT forståelse og solid erfaring med server administration, hosting, dokumentation, drift og test af systemer. Du har en relevant IT teknisk uddannelse på bachelor eller kandidat niveau evt. suppleret med ITIL. 

Som person er du kendetegnet ved at:

 • Du tager selvstændigt ansvar og ejerskab
 • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Du arbejder struktureret og systematisk som koordinator
 • Du har et godt overblik og styr på detaljer
 • Du er løsningsorienteret og eksekverende
 • Du er skarpsindig og analytisk
 • Du kommunikerer godt på både dansk og engelsk

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil med ombord, så send os din ansøgning og CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så jo før du søger, jo bedre. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. 

Om os

Rejseplanen er den digitale hub i kollektiv trafik. Rejseplanen samler al data og viser køreplaner, realtid og priser for alle rejser i den kollektive trafik. Rejseplanens egne apps og site har over 35 mio. rejseopslag om måneden og er den 4. mest populære app i Danmark. Vores API bruges af over 500 virksomheder og udviklere.

Rejsekort binder alle landsdele og trafikvirksomheder sammen i ét fælles system, der fungerer som både billet og betalingsmiddel. Rejsekort A/S har i dag udstedt over 2,5 millioner rejsekort, hvilket resulterer i knap 10 millioner rejser og en omsætning på omkring 250 millioner kroner pr. måned.

Rejseplanen A/S er netop blevet lagt sammen med Rejsekort A/S og har pt. adresse i Søborg. Efter sammenlægningen har virksomheden ca. 90 medarbejdere.


Ansøg stillingen