IT-koordinator


 Automatikvej 1, 2860 Søborg

Vil du være den primære indgang til Rejseplanens systemer? Du får ansvaret for visitering af sager internt til specialister samt håndtering af fejlrettelser og mindre vedligeholdelsesopgaver.

Rejseplanen er sammen med Rejsekort i gang med en spændende strategisk udvikling, hvor der arbejdes henimod en samlet mobilitetstjeneste, der kobler rejseplanlægning, betaling, billettering og trafikinformation på tværs af offentlige og private transportformer sammen.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job med det daglige ansvar for fejlhåndtering på Rejseplanens app og website samt prismotor, som er tæt integreret med Rejsekorts systemer. Stillingen er en nøgleposition med bred berøringsflade både internt og med underleverandører. Vi er i gang med at implementere ITIL i den ny fælles organisation, som du bliver en del af.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og kolleger, der alle brænder for at levere gode løsninger til kunder, der skal fra A til B med kollektiv trafik og øvrige mobilitetsformer. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår i en professionel og teambaseret virksomhed.

Om Stillingen

Du skal evne at kommunikere og kravspecificere fejl i et faktuelt sprog til kollegaer og leverandører. Al udvikling og drift er outsourcet. Dit arbejde vil bestå af varierende opgaver som:

 • Det daglige ansvar for Rejseplanens www, apps og prismotor systemer mht. visitering af sager til kollegaer og leverandører
 • Ansvar for håndtering af fejlrettelser (kvalificering, beskrivelse, indmelding til drifts-/udviklingsleverandør internt og eksternt, opfølgning, test og klarmelding)
 • Ansvar for bestilling og opfølgning på mindre vedligeholdelses opgaver hos vores eksterne leverandører
 • Ansvar for opdatering af prismotoren med data fra Rejsekort
 • Ansvar for vedligeholdelse af systemdokumentation
 • Ad-hoc bistand til vores release manager ved test af nye releases

Om dig

Vi forventer, at du har en bred IT forståelse, men også evner gå i dybden med opgaverne i samarbejde med specialisterne i de enkelte systemer.

Du har en relevant IT teknisk uddannelse på minimum Bachelor niveau gerne suppleret med ITIL kendskab og erfaring med softwareudvikling. 

Som person er du kendetegnet ved at:

 • Du tager selvstændigt ansvar og ejerskab
 • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Du arbejder struktureret og systematisk som koordinator
 • Du har et godt overblik og styr på detaljer
 • Du er løsningsorienteret og eksekverende
 • Du er skarpsindig og analytisk
 • Du kommunikerer godt på både dansk og engelsk

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil med ombord, så send os din ansøgning og CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så jo før du søger, jo bedre. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på telefon 42 78 42 78 eller via mailadressen mko@easysearch.dk. 

Om os

Rejseplanen er den digitale hub i kollektiv trafik. Rejseplanen samler al data og viser køreplaner, realtid og priser for alle rejser i den kollektive trafik. Rejseplanens egne apps og site har over 35 mio. rejseopslag om måneden og er den 4. mest populære app i Danmark. Vores API bruges af over 500 virksomheder og udviklere.

Rejsekort binder alle landsdele og trafikvirksomheder sammen i ét fælles system, der fungerer som både billet og betalingsmiddel. Rejsekort A/S har i dag udstedt over 2,5 millioner rejsekort, hvilket resulterer i knap 10 millioner rejser og en omsætning på omkring 250 millioner kroner pr. måned.

Rejseplanen A/S er netop blevet lagt sammen med Rejsekort A/S og har pt. adresse i Søborg. Efter sammenlægningen har virksomheden ca. 90 medarbejdere.


Ansøg stillingen