Traffic Manager (PPC Specialist)


 Ventrupvej 27, 2670 Greve

Vil du tage det næste skridt i din karriere som Traffic Manager med ansvar for Paid Media?

Vil du være en del af et velkonsolideret start up i hastig udvikling? Vil du have ansvaret for et stort annonceringsbudget og optimeringen heraf? Tænder du på at være en del af et ungt online start-up? Vi tilbyder dig muligheden for at være en del af salg & marketing teamet i Apopro, hvor du vil være med til at sikre succesfulde kampagner på tværs af kanaler og dermed bidrage til den fortsatte stærke vækst hos Apopro.dk.

Som vores nye Paid Search Specialist bliver du en del af vores hurtigt voksende hold i Greve, hvor vi lige nu sidder 15 mand. I løbet af året åbner vi salg- og marketing kontor i København. Vi begyndte vores rejse i 2016, men er allerede det bedst kendte online-apotek i Danmark, og vi har hjulpet tusindvis af kunder med at få deres medicin og apoteksvarer nemt, hurtigt og til en lav pris. Apopro blev tildelt 3. pladsen som "Bedste nye e-handelsfirma" i 2018 af FDIH.

Dine muligheder

Intet er det samme som i går. Du vil starte i en organisation som er flad og data-dreven. Vi har ja-hatten på over for ny udvikling og nye krav. Vi arbejder tæt sammen for at levere løsninger, der forstår vores kunder og deres behov. Derfor er dette en unik mulighed for at udvikle dig og din karriere. Din løn vil være baseret på dine erfaringer og kompetencer.

Jobbeskrivelse og ansvarsområder:

Du vil udvikle og implementere Paid Search strategien for Apopro. På vores kontor i Greve (senere på året i København) bliver du en del af et dynamisk team dedikeret til at ændre den måde, hvorpå vi handler medicin og apotekervarer i Danmark. Du vil samarbejde tæt med vores CMO for at optimere salget fra Paid Media.

 • Drive trafik i betalte medier (fx Google, re-targeting, Facebook-annoncer, banner annoncer mm,)
 • Måle og optimere CLV (Customer Lifetime Value) via Adtriba
 • Oprette, analysere og optimere betalt medie annoncering
 • Målgruppesegmentering
 • Rapportere kampagne performance
 • Forbedre daglige, ugentlige og månedlige procedurer og rapporteringer
 • Implementere A/B tests, annonceudvidelser og andre funktioner
 • Feed optimization
 • Teste og evaluere nye kanaler/partnere
   

Dine kompetencer:

Apopro søger en Paid Search Specialist med stærk forretningsforståelse. Du har lyst og evne til at drive gode resultater fra Paid Search og har viden om SEM discipliner som fx shopping/PLA, business data, RLSA og customer match. Det er et krav, at du har minimum 1-2 års erfaring med selvstændig drift og optimering af Google Adwords. Du er ansvarsbevidst, selvdreven og kommer med en "Can-Do" holdning til at undersøge muligheder for forbedringer og udføre dem. Du tør sætte en retning og reflekterer kritisk på data for at finde sammenhænge, som andre ikke kan se.

 • Analytisk og forretningsorienteret
 • Høj kvalitetsstandard 
 • Certificering i Google AdWords og Google Analytics er et plus
 • Gode evner indenfor koordinering og projektledelse
 • Erfaring med Excel
 • Holdspiller som tager ansvar og opfylder deadlines
 • Min. bachelor i business eller andet analytisk område
 • Taler/Skriver dansk og engelsk

Ansøgningsproces:

Hvis du vil med ombord hos Apopro, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Du søger via knappen . Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse snarest.

Om Apopro:

Apopro er fremtidens apotek - vi er kun online og har derfor en digital tilgang til professionel og personlig rådgivning der gør det nemmere og sikrere at bruge medicin. Vi begyndte vores rejse i 2016, men er allerede det mest kendte online apotek i Danmark og har hjulpet mere end 100.000 kunder med at få deres medicin og apotekervarer nemt, hurtigt og billigt. Apopro vandt 3. pladsen til E-handelsprisen 2018 i kategorien “Bedste nye e-handelsvirksomhed”. Apopro er godkendt af Lægemiddelstyrelsen, er E-mærket og medlem af Danmarks Apotekerforening. Se mere: www.apopro.dk


Ansøg stillingen