Softwareingeniør til Life Science SaaS


 Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg

Er du en ambitiøs, innovativ og initiativrig softwareudvikler, som går op i gode software design principper? Kunne du tænke dig at arbejde med platformsudvikling, hvor reusability og maintainability virkelig er nøglebegreber? Og vil du sætte dit præg på en meget ung virksomhed og et ungt produkt?

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med warrant ordning og en aldrig kedelig hverdag med masser af udfordringer i en vækstvirksomhed med stort internationalt potentiale .

Vores Produkt og Kunder

Vi leverer en udviklingsplatform, som vores kunder bruger til at bygge specialtilpassede workflow- og datahåndteringssystemer til bioteknologisk forskning og laboratoriearbejde. Systemet håndterer processer og resultater, biologi og kemi. Vores kunder findes blandt farma- og biotekvirksomheder, analyselaboratorier og universiteter i Danmark og de kommende år også internationalt.

Løft platformen til næste niveau

Vi har mange opgaver, der skal løses, og vi forventer, at du kan tage fat på de fleste områder:

 • Platformudvikling; både server- og client-side
 • SDK: udvikle vores værktøjer rundt om platformen, så kunder nemt kan udvikle deres egne customized løsninger
 • Database: være med til at definere og optimere databasetilgangen
 • DevOps: yderligere forbedre vores automatiske build- og deployment-miljø, så platformen bliver et ægte SaaS-produkt, som nemt kan deployes til mange instanser
 • Deltage i kundeopgaver, hvor vi udvikler kundespecifikke løsninger vha. vores SDK

Platformen er bygget som en single-page application (SPA) vha. følgende teknologier:

 • SPA og SDK i TypeScript, bygget med Webpack
 • ASP.NET Core server-side
 • Primært SQL Server, men support for andre SQL-databaser
 • Bygges i Azure DevOps, deployes til Azure eller on-premises hos kunder

Hvem er du?

Du har en kandidatgrad indenfor software fra fx DTU, DIKU eller ITU. Du kan være nyuddannet med erfaring fra relevante studiejobs eller have mange års erfaring. Det er væsentligt, at du er "selvkørende" og proaktiv. Det er vigtigt, at du kan se værdien i kundedialog, og at du følger med i nye teknologier og værktøjer. Da vores SDK skal bruges af mange forskellige kundetyper, og derfor skal være meget robust, er det vigtigt, at du går op i godt software design og omhyggelig dokumentation. 

Som person er du ansvarsbevidst og engageret. Du er præsentabel og elsker at sætte vores kunders ønsker i centrum. Du bidrager konstruktivt til at udvikle vores produkt og er en person man kan sparre med.

Hvem er vi?

 • Lille team, hvor alle har stort ansvar og indflydelse
 • Vi diskuterer ideer, herunder luftkasteller, og kan handle hurtigt
 • Vi er fleksible og agile i vor tankegang - ligesom vor platform
 • Vi er et startup, men har allerede løsninger i drift hos store kunder

Ansøgning  

Hvis du vil med ombord hos Scifeon, så send gerne din motiverede ansøgning sammen med dit CV. Du søger og uploader dokumenter via link i annoncen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Scifeon

Scifeon har udviklet et data management system, der hjælper forskere og laboranter med at planlægge og afvikle laboratorieforsøg samt behandle, analysere og dele resultater. Scifeon™ blev grundlagt i foråret 2016, fordi vi ønskede, at computere skulle hjælpe forskere mere i deres research. Dagligt spilder forskere verden over mange timer på rutinebehandling af forskningsdata, fordi de er henvist til manuel databehandling, herunder copy-n-paste, data-import, rutine-beregninger og brug af Excel-ark som ”databaser”. I stedet for at spilde værdifuld tid på manuel databehandling ønsker vi at give forskere bedre informatik med den næste generation af datahåndtering. Kort sagt, vi ønsker, at forskere skal have en bedre og mere fleksibel informatik-støtte, der kan tage dem og deres forskning til næste niveau. We create software for scientists – by scientists. Læs mere på www.scifeon.com


Ansøg stillingen