Distriktschef til salg af kabelløsninger (Jylland/Fyn)


 Aarhus C, 8000 Aarhus, Danmark

Stærk salgsprofil med erfaring fra el- eller kabelbranchen søges til JMV Cables. Vi søger en dygtig kollega med lyst og evne til at opdyrke og udvikle markedet i Jylland og på Fyn.

Vi tilbyder

Du får et meget selvstændigt job. Vi er ikke den type virksomhed, der overvåger hvert et skridt, du tager. Vi giver dig frihed under ansvar og al den opbakning, du har brug for. Der er god support fra hovedkontoret, hvorfra vi skaffer stort set alt inden for kabler. Fra vort store og velstrukturerede lager kan du regne med rettidige leveringer.

Vi tilbyder en god grundløn og provision af distriktets dækningsbidrag. Du overtager et stort antal købende kunder med stort mersalgspotentiale, og du forventes løbende at tilføje nye kunder til distriktet. Alle hjælpemidler bliver naturligvis stillet til rådighed. Du kan vælge mellem hvid- eller gulplade bil.

Du arbejder fra hjemmekontor i distriktet, men møder jævnligt dine kollegaer til diverse arrangementer og månedlige salgsmøder, hvor du sammen med ledelsen vil gøre status og planlægge din videre salgsindsats.

Du bliver en del af et mindre firma med en flad struktur. Du refererer direkte til direktion og ejerkreds. Vi er lydhøre overfor dine ideer, og der er kort vej fra tanke til handling.  Tonen er fri og direkte. Kontoret er præget af en god ånd, hvor humor er i højsædet, og hvor forskellighed betragtes som en styrke for helheden.

I den første tid vil der naturligvis være en oplæringsperiode, hvor du vil blive oplært og få indgående kendskab til produkter og procedurer.

Om stillingen

Kunderne er el-installatører, entreprenører og industrikunder. Dit distrikt omfatter nuværende og potentielle kunder i Jylland og på Fyn. Vi arbejder med langvarige kunderelationer. Det forventes, at du etablerer og styrker relationer med fokus på salgsoptimering på den lange bane.

Du har følgende primære opgaver:

 • Besøge og servicere den eksisterende kundebase
 • Opsøge og etablere nye kunder i distriktet
 • Afdække behov, afgive tilbud og følge op
 • Deltage i relevante netværk, messer og andre salgsrelaterede aktiviteter
 • Afholde omkring 10 kundebesøg per uge
 • Planlægge din hverdag og opdatere det velfungerende CRM system

Du har fuld backup fra hovedkontoret på tekniske spørgsmål, ligesom du altid er velkommen til at tænke ud af boksen for at finde den rigtige løsning til kunden.

Om dig

Du skal have minimum et par års erfaring med eksternt salg, gerne projektsalg og gerne med udgangspunkt fra hjemmekontor. Du har erfaring i at udvikle kunder og er ikke bange for at opsøge nye kunder.

Som person er du kendetegnet ved følgende egenskaber:

 • Højt drive og gå-på-mod
 • Engagement og positiv energi
 • Vedholdende og resultatorienteret
 • Struktureret og fokuseret
 • Likeable og udadvendt relationsbygger
 • Ansvarlig, troværdig og tillidsvækkende
 • Positivt livssyn og et ”glimt i øjet”
 • Ser muligheder frem for begrænsninger
 • Godt købmandsgen

Det er ikke noget krav, at du har specifik teknisk indsigt omkring kabler, men vi foretrækker kandidater med forståelse for el-tekniske produkter gerne fra el- eller kabelbranchen fra fx grossist eller installatør.

Hvis du har en el- faglig uddannelse som elektriker, el-installatør eller lignende teknisk baggrund vil det være en fordel.

Vi forestiller os, at du har bopæl i Århus eller Trekantsområdet, da det er centralt i dit distrikt og i disse områder, det største potentiale ligger.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil med på holdet i JMV Cables, så send os din ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk.

Om os

JMV Cables A/S er en førende dansk leverandør specialiseret i projektsalg af kabler til byggeri og industri. Vi importerer og lagerfører et stort sortiment af standard- og specialkabler, som leveres fra dag til dag. Virksomheden blev grundlagt i 2002 og beskæftiger i dag 20 engagerede medarbejdere med stor erfaring inden for et fagområde, hvor der stilles store krav til kompetence og sikkerhed. JMV Cables lægger vægt på produktviden, service og fleksibilitet - vi finder altid den optimale løsning på en opgave. Virksomheden har hovedkontor i udkanten af Roskilde, tæt på motorveje og lufthavn. Læs mere på www.jmvcables.dk


Ansøg stillingen