System- og udviklingsansvarlig (IT systemer sundhed)


 Aarhus, Danmark

PLSP A/S søger en kompetent og erfaren system- og udviklingsansvarlig til at styre og administrere vores driftsmiljø og udviklingsprocesser.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde sammen med nogle af de mest centrale parter inden for digitalisering af den danske sundhedssektor. Digitaliseringen af den primære sundhedssektor er under hastig udvikling, og du får en spændende mulighed for at være med til at udvikle og drifte systemer, som alle danskere kommer i kontakt med. Vi er en ny organisation ejet af de førende softwareleverandører til sundhedssektoren. Du får mulighed for at sætte dit præg på organisation og arbejdsopgaver i et lille team, hvor vi hjælper hinanden og kan trække på support fra vores samarbejdspartnere og ejerkreds.

Arbejdssted på vores hovedkontor i Århus. Mødeaktivitet rundt i Danmark – egen bil nødvendig. Kørsel afregnes efter statens takster. Løn efter kvalifikationer. Pensions- og forsikringsordning.

Om Stilingen

Du skal opbygge og vedligeholde vores drifts- og udviklingskoncept og sikre, at leverancer fra eksterne udviklingsteams lever op til vores kvalitetskrav og performer optimalt i vores driftsmiljø. Du sørger for at udviklings-, test- og produktionsmiljøer er veldefinerede og dokumenterede. Du sikrer, at standarder overholdes, og at relevante hændelser logges og dokumenteres.

Udover den daglige drifts- og udviklingshåndtering deltager du i vores projektarbejde, hvor du sammen med vores samarbejdspartnere er med til at designe og beskrive kommende løsninger. Du sørger for, at relevant information og tekniske beskrivelser tilgår leverandørernes udviklingsteams. Du afholder workshops og supporterer udviklerne løbende. Og du sikrer, at projekterne leveres til tiden og lever op til vores kvalitetskrav.

I samarbejde med vores nærmeste udviklingspartner opbygger og dokumenterer du arkitekturen i både driftsmiljø, kode og database.

Korrekt håndtering af sikkerhed og stabilitet i vores løsninger er meget vigtig. Du sørger for, at vores miljøer og services lever op til de standarder, som vi sætter både internt og eksternt.

Om dig

Vi søger en struktureret person med solid teknisk viden og gode kommunikationsevner. Du skal være god til at samarbejde og til at styre eksterne udviklingsressourcer.

Du skal have helt styr på:

  • .net baseret udvikling, specielt c#, backend, web og web-services
  • Cloud hosting gerne Microsoft Azure services og komponenter
  • Arkitektur i både database og kode
  • Release management og development-staging-production processer
  • Sikkerhedsprincipper i serviceorienterede backend systemer
  • Projektarbejde og projektstyring

Du må gerne vide noget om:

  • DGWS og infrastrukturen i den danske sundhedssektor
  • GDPR i relation til data, dataopbevaring, log og udvikling

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil med ombord hos PLSP A/S, så send os gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. 

Om PLSP

PLSP udvikler, vedligeholder og driver centrale IT-systemer til deling og præsentation af lægefaglige og borgerrettede data, således at sundhedsvæsenet kun har et kontaktpunkt til den primære sundhedssektors systemer. Gennem integration til andre dele af sundhedsvæsenet sikrer vi borgeren den mest brugervenlige tilgang til information om egne data og behandlinger. PLSP benytter sig i udstrakt grad af eksterne udvikler ressourcer, der leverer komponenter til vores Azure baserede driftsmiljø. Læs mere på www.plsp.dk.


Ansøg stillingen