Projekt og -applikationsansvarlig (IT-systemer sundhed)


 Aarhus, Danmark

PLSP A/S søger en stærk administrativ projekt- og applikationsansvarlig, som er god til at koordinere udviklingsprojekter og afstemme løsninger med stakeholders og service providere.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et varierende arbejde på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde sammen med nogle af de mest centrale parter inden for digitalisering af den danske sundhedssektor. Digitaliseringen af den primære sundhedssektor er under hastig udvikling, og du får en spændende mulighed for at koordinere udvikling af nye applikationer, som alle danskere kommer i kontakt med. Vi er en ny organisation ejet af de førende softwareleverandører til sundhedssektoren. Du får mulighed for at sætte dit præg på organisation og arbejdsopgaver i et lille team, hvor vi hjælper hinanden og kan trække på support fra vores samarbejdspartnere og ejerkreds.

Arbejdssted på vores hovedkontor i Århus. Mødeaktivitet rundt i Danmark – egen bil nødvendig. Kørsel afregnes efter statens takster. Løn efter kvalifikationer. Pensions- og forsikringsordning.

Om Stilingen

Du indgår i vores daglige drift og deltager i projektmøder med vores samarbejdspartnere. Du får ansvar for projektstyring, når vi skal udvikle nye applikationer, herunder behovsafdækning samt afstemning med brugere, ejerkreds og underleverandører. Du holder styr på backlog af ændringsønsker, følger op og prioriterer indsatsen. Du sørger også for at alle fejl løbende registreres og løses.

Du skal have teknisk flair, så du kan fungere som superbruger på vores applikationer og være med til at supportere vores produkter.

Du er også blæksprutten, som tager sig af administration, kommunikation og diverse andre opgaver. Det er dig, der sørger for, at dokumentation, referater og skriftligt materiale er i orden og ajourført. Du sørger for, at vores samarbejdspartnere altid er informerede og holdt ajour.

Om dig

Vi søger en selvstændig og struktureret person, som kan drive sine egne projekter. Du skal have god IT-forståelse og gode kommunikationsevner, så du både kan tale med udviklere og brugere, som ikke er fagfolk. Du skal være en god diplomat, som konstruktivt og løsningsorienteret kan nå frem til beslutninger sammen med mange stakeholdere. Du skal være god til at samarbejde i teams og til at styre eksterne udviklingsressourcer.

Herudover ser vi også gerne:

  • Du har erfaring med applikationsansvar og projektarbejde
  • Dine danske sproglige og skriftlige evner er i top
  • Du kan dokumentere og formidle kravspecifikationer
  • Du har erfaring med udvikling, web og web-services (primært backend)
  • Du har arbejdet med cloud baserede applikationer og Azure
  • Du har en bachelor uddannelse indenfor IT eller økonomi

Hvis du allerede interesserer dig for sundhedsvæsenet og har kendskab til Sundheds-IT, specielt i den primære sundhedssektor, så vil det være en stor fordel.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil med ombord hos PLSP A/S, så send os gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. 

Om PLSP

PLSP udvikler, vedligeholder og driver centrale IT-systemer til deling og præsentation af lægefaglige og borgerrettede data, således at sundhedsvæsenet kun har et kontaktpunkt til den primære sundhedssektors systemer. Gennem integration til andre dele af sundhedsvæsenet sikrer vi borgeren den mest brugervenlige tilgang til information om egne data og behandlinger. PLSP benytter sig i udstrakt grad af eksterne udvikler ressourcer, der leverer komponenter til vores Azure baserede driftsmiljø. Læs mere på www.plsp.dk.


Ansøg stillingen