Maskiningeniør til udvikling af måleudstyr i verdensklasse


 H. J. Holst Vej 3, 2605 Brøndbyvester, Danmark

Greenwood Engineering A/S er en innovativ international virksomhed, som udvikler og producerer højt specialiseret måleudstyr til primært vej- og jernbanesektoren. Vi er i vækst og søger maskiningeniør til videreudvikling af vores internationalt førende måleudstyrslinje MiniProf. Er du vores nye kollega?

Vi tilbyder

 • Spændende og lærerige udfordringer, hvor du kan anvende dine kreative evner indenfor mekanisk design og konstruktion til at udvikle måleudstyr i verdensklasse.
 • Masser af ny viden i et job i en videnstung ingeniør virksomhed med engagerede medarbejdere - primært ingeniører og dataloger. Vi lever af at være innovative, og dagligdagen er en legeplads for udvikling og afprøvning af nye ideer.
 • Vi arbejder dynamisk og agilt med konstant udvikling gennem vidensdeling, samarbejde og coaching. Vi arbejder tæt sammen for at skabe innovative løsninger for vores kunder i et stærkt tværfagligt udviklingsteam i samarbejde med elektronik- og softwareingeniør samt marketing.
 • Du bliver en vigtig del af et dynamisk team, som skal udfordre gængs teknologi og udvikle nye løsninger.
 • Vi har højt til loftet og tilbyder stor grad af fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af dit arbejde.
 • Vi går meget op i at have det sjovt sammen, da vi mener, at det er en vigtig del af fundamentet for en god arbejdsplads. Vi har løbende events og rejser for at styrke sammenholdet i virksomheden.

Om stillingen

Du vil blive den ansvarlige maskiningeniør og del af det team, som står for udviklingen af vores succesrige MiniProf måleudstyrsserie, som er førende på verdensplan indenfor digital højpræcisionsmåling af tværsnitsprofiler på hjul, skinner, bremser og switches. MiniProf-systemer tilbyder den højeste nøjagtighed, der er tilgængelig på markedet, og bruger et full contact måleprincip for at sikre størst mulig pålidelighed og leveres sammen med et unikt on-site post processing software. MiniProf er løbende udviklet over mere end 25 år og baseret på feedback fra omkring 3.000 globale brugere i 55 lande.

Dine opgaver vil være:

 • Mekanisk design og videreudvikling af vores brede produktserie.
 • Analyse af mekaniske/tekniske problemstillinger ifm. produktudviklingen.
 • Udvælgelse og kommunikation med kvalificerede leverandører.

Du vil udover leverandørkontakt også have begrænset kundekontakt. I den forbindelse kan der eventuelt blive lidt rejseaktivitet til vores kunder og leverandører, som fordeler sig over hele verden.

Hvem er du?

Du er dygtig og skarp på dit felt. Du har den intellektuelle kapacitet, der skal til for at forstå og udvikle vores produkter i samarbejde med kollegaer og underleverandører.

 • Du har en relevant teknisk uddannelse samt flere års erfaring indenfor mekanisk konstruktion.
 • Du kan håndtere Solid Works effektivt, da vi benytter dette CAD system.
 • Du kan hurtigt sætte dig ind i tekniske problemstillinger indenfor det mekaniske felt.
 • Du er god til at trække på dine kollegers erfaring.
 • Du har lyst og evne til kontinuerligt at forbedre og udvikle dig.
 • Du kan arbejde på et højt abstraktionsniveau.
 • Du kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt med dine egne opgaver og er god til at eksekvere og afslutte dine projekter. 
 • Du taler og skriver flydende engelsk. 

Ansøgningsproces:

Hvis du vil med ombord hos Greenwood Engineering, så send gerne din motiverede ansøgning sammen med dit CV og eksamensbevis snarest muligt. Du søger og uploader dokumenter via link i annoncen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Greenwood Engineering

Greenwood Engineering A/S har domicil i Brøndby. Selskabet har gennem mere end 25 år udviklet, produceret og solgt avanceret måleudstyr til vej- og jernbanesektoren world-wide. I dag har virksomheden mere end 35 ansatte, kunder i flere end 50 lande og eget kontor i Beijing og New York. Greenwood Engineering producerer bl.a. måleudstyrslinjen MiniProf, som anvendes til højpræcisions måling af tværsnitsprofiler på bl.a. hjul, skinner og bremser. MiniProf-systemet tilbyder den højeste nøjagtighed tilgængelig på markedet. MiniProf er løbende videreudviklet i mere end 25 år og er baseret på feedback fra næsten 3.000 globale brugere. Læs mere om Greenwood Engineering og Miniprof på: www.greenwood.dk.


Ansøg stillingen