Erfaren frontend udvikler søges til dansk softwarehus


2605 Brøndby, Danmark
Sunday, May 2, 2021  

PDC A/S søger erfaren frontend udvikler med god forståelse for IT-arkitektur til udvikling af nye webløsninger. Har du solid erfaring med udvikling af React og TypeScript-baserede applikationer? Er du på forkant med de nyeste frontend software værktøjer og metoder? Og vil du gerne indgå i et dygtigt team i et succesfuldt softwarehus?

Så har du nu muligheden for at blive en del af et innovativt, dansk softwarefirma, som udvikler planlægnings- og optimeringsløsninger til kunder i hele verden inden for bl.a. luftfart, sundhedssektoren, færgefart, ambulancetjenester og detailhandel.

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i et spændende, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kolleger. Jobbet giver stor mulighed for indflydelse på både egne arbejdsopgaver og de værktøjer, vi arbejder med. Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at PDC fortsat vil være teknologisk førende.

Vi har mange sociale og kulturelle arrangementer, sportsaktiviteter og attraktiv kantineordning. Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, stor frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone.

Om stillingen

Du vil indgå i en afdeling, som vedligeholder og videreudvikler den globalt førende software til slotkoordinering af lufthavne. Vi skal have udviklet flere nye web-frontend løsninger over de næste år og har brug for en erfaren udvikler, som kan tage ansvar og sætte standarden for frontend-arkitekturen og alle dele af frontend udviklingsprocessen.

Du vil indgå i PDC’s forum af frontend-udviklere og UX-designere – på tværs af afdelinger – som efter behov kan blive inddraget i dine projekter.

I afdelingen vil du være den primært ansvarlige for alt, der vedrører frontend delen af systemudviklingen, og sammen med dine kollegaer vil du medvirke i alle faser af udviklingsprocessen, herunder analyse, design, konstruktion og (automatisk) test.

Typiske opgaver:

 • Opsætning af frontend-arkitektur, valg af værktøjer og frameworks
 • Samarbejde om grafisk design med UX-designere og domæneeksperter
 • Samarbejde om design af interfaces mod backend udviklere
 • Stå for teknisk applikationsdesign
 • Være lead developer og lave code reviews

Du kommer til at arbejde med andre dygtige softwareudviklere – både frontend og backend udviklere, projektledere og UX-designere.

Hvem er du?

Vi søger en frontend udvikler, der kan arbejde selvstændigt på et højt niveau. Vi forestiller os, at du har mindst 4 års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra et softwarehus.

Vi forventer, at du har:

 • Erfaring med at bygge HTML5 front-end applikationer med teknologier som JavaScript/TypeScript og React samt gerne Flux/Redux, Webpack, Jest mm.
 • God forståelse for softwarekvalitet og -arkitektur
 • Flair for brugervenlighed og godt design
 • God forståelse for datastrukturer og effektiv håndtering af disse
 • En relevant, videregående softwareudvikler uddannelse

Vi vil gerne tiltrække ildsjæle, der brænder for deres fag, og som kan være med til at udvikle både PDC og sig selv. Du skal være med til at opfylde vores ambition om at levere høj kvalitet og succesfulde produkter. Og vi ser gerne, at du er

 • En holdspiller med gode samarbejdsevner, som bidrager til trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • Ansvarlig, omhyggelig, analytisk og lærenem
 • God til dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Ansøgning: 

Lyder det som et job, det passer på din profil? Så send din ansøgning til Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen. Du kan kontakte Michael Kock på tel. +45 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. Ansøgning skal sendes via link i jobopslag.

Om PDC:

PDC er et dansk softwarehus med internationalt fokus. Vi har i mere end 30 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en række brancher herunder workforce management systemer til både offentlige og private kunder samt specialløsninger til lufthavne og flyselskaber.

Vi er i dag omkring 140 medarbejdere med hovedkontor i Brøndby og datterselskaber i England, Canada, Singapore, Colombia og Rusland. Se mere: www.pdc.com