Frontend software ingeniør til Life Science SaaS produkt


Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg
Monday, May 18, 2020  

Scifeon er blevet del af et større internationalt projekt med et tocifret antal nye kunder og har brug for flere nye medarbejdere. Vi er i gang med at skabe en programmørvenlig organisation, hvortil vi mangler 2 skarpe frontend udviklere. Vil du være med til videreudvikling af vores SaaS-platform til digitalisering af life science laboratorier? 

Opgaver

I samarbejde med vores UX-ekspert og resten af holdet kommer du til at sætte retningen og standarden for, hvordan vores platform skal se ud og opføre sig. Alle forhold omkring vores frontend bliver dit ekspertområde.

Derudover kommer du også til at udvikle komponenter, som kan bruges både internt i platformen, men også af kunder, der bruger vores SDK til at udvikle deres egne apps til vores platform. Dette kunne fx være avancerede data-grids, chart-elementer, osv.

Teknologier

Du kommer til at arbejde med de seneste teknologier indenfor web-udvikling i TypeScript / HTML5 med SCSS i en single-page application. Det hele bygges med Webpack med hot-module-replacement. Vi holder os opdaterede på seneste relevante web-teknologier.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde med spændende opgaver i et fagligt stærkt, udviklende miljø med andre ambitiøse kolleger. Du bliver en del af et lille team, hvor du får stor indflydelse.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inklusive en warrant-ordning.

Forventninger til dig

Vi forventer du:

  • har erfaring med at udvikle komplekse web-applikationer bygget i et single-page applikation framework
  • har stærke HTML/CSS og TypeScript kompetencer
  • har gerne erfaring med relationelle databaser, f.eks. Microsoft SQL Server
  • er nysgerrig og læreivrig omkring web-teknologier og nyeste trends
  • er fagligt kompetent
  • tager ansvar og initiativ og samarbejder
  • trives i en mindre organisation i hastig udvikling
  • har en bachelor eller kandidatgrad indenfor software udvikling

Er du erfaren, får du udfoldelsesmuligheder og dygtige kolleger at sparre med – er du relativt ny i faget, får du udfoldelsesmuligheder og mentoring fra mere erfarne kolleger. UX kompetencer er ikke et must, men vil være en ekstra fordel.

Arbejdsform

Bioteknologiske laboratorier er generelt tynget at manuelle databehandlingsprocesser og myriader af Excel-filer som “databaser”. Vi ønsker, at forskere kan udnytte deres tid effektivt og få mest muligt ud af deres data – og det kræver mere fleksible og agile IT-systemer.

Vi ønsker det samme for os selv – og derfor automatiserer vi rutine-processer og minimerer bureaukratiet. Handlefrihed og fravær af arbitrære regler er kerneværdier for os, funderet på en trust-first tilgang. Vores omgangstone er uformel, afslappet og professionel. Udvikling af vores organisation sker i fællesskab i en flad organisation med kort afstand til beslutningstagerne.

Arbejdsprocesserne varierer meget mellem laboratorier – så for at få IT-systemet til at matche behovet er der behov for specialtilpasning. Scifeon platformen er derfor lavet som en udviklingsplatform med en SDK, hvor kunderne kan lave deres egne apps. Dette stiller høje krav til arkitektur og kvalitet – og er en super spændende udviklingsopgave.

Ansøgning

Hvis du vil med ombord hos Scifeon, så send gerne din motiverede ansøgning sammen med dit CV. Du søger og uploader dokumenter via link i annoncen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Scifeon

Vi er en fire år gammel virksomhed. Du kan blive vores syvende fuldtidsmedarbejder – og vi forventer at være 11 personer ved udgangen af året. Vi har kunder indenfor biotek og farma-industrien, herunder Bavarian Nordic, MS-Omics, Biosyntia, Glycom og Københavns Universitet. Du kan læse mere om Scifeon på www.scifeon.com.