SAS Data Warehouse udvikler søges til Rejsekort & Rejseplan


Automatikvej 1, 2860 Søborg, Danmark
Saturday, May 2, 2020  

Brænder du for at udvikle solide Data Warehouse løsninger i samarbejde med dygtige kollegaer, og vil du være med til at gøre den kollektive trafik bedre?

Rejsekort & Rejseplan A/S søger en ny Data Warehouse udvikler. Afdelingen Rejsedata er Data Warehouse for den kollektive trafik, og her indlæser vi data fra rejsekortsystemet og bearbejder data. Data bruges både i operationel produktion og til analyser samt videregives til trafikvirksomhederne. Vil du med om bord?

Vi tilbyder

Et selvstændigt job, hvor du i høj grad har mulighed for at præge opgaveløsningen. Hos os er der et dynamisk miljø med kort vej fra idé til handling. Gode sparingsmuligheder med dine Data Warehouse udvikler kollegaer.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og kolleger, der alle brænder for at levere gode løsninger. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår i en professionel og teambaseret virksomhed.

Om stillingen

Du bliver en del af Rejsedatas team og arbejder sammen med syv Data Warehouse udviklere, tre BI udviklere, en driftsansvarlig, samt en ErhvervsPhD. Data Warehouse teamet løser en lang række projekt- og driftsorienterede opgaver, som er af væsentlig betydning for driften af den kollektive trafik.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Udvikle og vedligeholde rapporteringsløsninger til forretning og stakeholdere
 • Deltage i Data Warehouse-modellering
 • Udvikle og vedligeholde den eksisterende Data Warehouse platform
 • Gennemføre analyser og opbygge faste rapporteringer
 • Medvirke til kvalitetskontrol af data
 • Følge op på interne og eksterne henvendelser fra aftagerne af data, som primært er kollektive trafikvirksomheder
 • Udføre ETL-opgaver relateret til interne systemer og eksterne data
 • Udarbejde dokumentation

Rejsedata arbejder på SAS platformen (version 9.4) og SAS Visual Analytics med Windows servere.

Om dig

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og mindst et par års praktisk erfaring i udvikling og arbejde med Data Warehouse. Du motiveres af at forstå forretningens behov og finder energi i at skabe løsninger, der giver værdi. Du kan arbejde projektorienteret, har analytisk sans, er serviceminded og i stand til selvstændigt at prioritere opgaver og overholde tidsfrister.

Vi forventer, at du er selvstændig, arbejder struktureret, har et stærkt drive, og at du værdsætter at tage ejerskab for dine arbejdsopgaver. Du skal kunne trives i rollen som specialist og brænder for at finde løsninger på problemstillinger. Endvidere lægger vi vægt på at du har:

 • Grundlæggende teknisk/økonomisk baggrund og erfaring med data behandling
 • Forståelse for forretningens behov og evne til at omsætte den til solide løsninger
 • Erfaring med SAS platformen eller tilsvarende Data Warehouse tool
 • Du har erfaring med ETL og kendskab til gængse Data Warehouse principper
 • Power til at drive projekter og evner til at udfordre ”plejer"
 • Gode formuleringsevner i arbejdet med dokumentation

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil med ombord hos Rejsedata, så send os din ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. Ønsket tiltrædelse snarest.

Om os

Rejsekort og Rejseplan A/S driver rejsekortsystemet, der er det landsdækkende elektroniske billetsystem til bus, tog og metro. Via apps og hjemmeside stiller Rejsekort og Rejseplan A/S trafikrelaterede informationer om kollektiv trafik og øvrige mobilitetsformer til rådighed for offentligheden.

Rejsekort og Rejseplan A/S har flere end 3 millioner aktive rejsekort og har en høj – og stadigt stigende, kundetilfredshed. Det betyder, at 8 ud af 10 brugere af kollektiv transport har et rejsekort til rådighed, og at 64 pct. primært bruger deres rejsekort som billet/korttype, når de rejser med kollektiv trafik. Der er i dag næsten 10 millioner rejser og en omsætning på omkring 275 mio. kr. hver måned. Der er dagligt 1,2 millioner søgninger på Rejseplanen. 90 pct. af befolkningen kender Rejseplanen, og 75 pct. bruger den. Vi er som virksomhed i gang med en spændende udvikling, hvor vi de næste år skal videreudvikle Rejsekortet og Rejseplanen både strategisk og teknologisk.

Rejsekort & Rejseplan A/S har kontor i Søborg, hvor vi er ca. 90 medarbejdere. Se mere: www.rejsekort.dk