Technical Account Executive (analyselaboratorium)


Agern Allé 3, 2970 Hørsholm
Sunday, February 9, 2020  

Particle Analytical er i en særdeles positiv udvikling og mærker en kraftigt stigende efterspørgsel efter laboratoriets ydelser. Vi søger nu en engageret og ambitiøs Technical Account Executive, som kan bidrage til at skabe yderligere vækst gennem salg af firmaets kunder til pharma firmaer i Europa og resten af verden. Du vil indgå i et meget dedikeret team, som samarbejder på tværs af organisationen i forbindelse med opgaveløsning.

Particle Analytical`s organisationsstruktur er flad med kort afstand til ledelsen, hvilket giver korte beslutningsprocesser og mulighed for stor indflydelse på udviklingen i firmaet. Du tilbydes en varieret arbejdsdag med gode kolleger. 

Firmaet ligger i naturskønne omgivelser i Scion DTU i Hørsholm. Tonen i firmaet er ganske uformel, og du kommer til at indgå i et dedikeret team på 12 personer af laboranter og kemikere, som samarbejder på tværs af opgaverne for at finde den optimale løsning.

For den rigtige person er det en stilling med unikke muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om jobbet


Du vil tale med både nuværende og nye kunder om løsninger og analyser ved brug af laboratoriets brede kompetence portefølje og store portefølje af apparater og teknikker.

Du vil skulle erhverve dig en grundviden om den brede pallette af teknikker, som laboratoriet kan tilbyde, men du vil også kunne støtte dig til Particle Analytical's dygtige kemikere, som du typisk bringer på banen, når dialogen med kunderne bliver meget teknisk. 

Particle Analytical er i besiddelse af et meget veludstyret laboratorium. Du kan med dine input fra kunderne bidrage til udvikling af nye metoder, som efterspørges af kunderne, og derigennem vil du kunne bidrage til udviklingen af forretningen.

Du får ansvaret for udviklingen af din egen kundeportefølje, der vil bestå af både eksisterende kunder og potentielle nye kundeemner. Udover salg og rådgivning vil du også blive involveret i udarbejdelse af ”Go-to-market” strategier samt være med til at igangsætte nye markedsaktiviteter. 

 • Du vil skulle opbygge nye kunderelationer og vedligeholde og udvikle de eksisterende kunde relationer
 • Du vil i samarbejde med dine kolleger skulle bistå kunderne med at vælge de rigtige analyser til en given opgave
 • Du vil være bindeled mellem kunden og laboratoriet og skal kunne bistå internt og eksternt med input af høj faglig kvalitet
 • Du vil skulle bistå med at overføre information fra kunder til laboratoriet, således at analyser kan udføres/udvikles
 • Du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet i forbindelse med kundemøder, messer og lignende (30-50 dage om året)

Om dig

Du har en vis kompetence og erfaring indenfor kemiske eller fysiske analysemetoder. Du har minimum en naturvidenskabelig kandidatgrad.

Du trives i et miljø, hvor der lægges vægt på troværdighed, omhyggelighed, gensidig sparring og videndeling. Du udviser stor ansvarlighed og selvstændighed. Du er udadvendt og trives med opsøgende salgsarbejde. Du formår at sætte dig ind i kundernes behov og situation.

 • Erfaring med Account Management og udvikling af nye og bestående kunder (slutkunder BtB)
 • Erfaring med salg og rådgivning indenfor pharma eller lægemiddel
 • Stort kendskab til salgsteknikker og processer – kan drive og udvikle salget: opbygge pipeline, vækste forretningen og indfri salgs- og indtjeningsmål
 • Du brænder selv for at lære nyt og ønsker at dygtiggøre dig inden for firmaets forretningsområde
 • Du er god til at holde foredrag/præsentationer

Sprog & IT

 • Du behersker Engelsk på forhandlings niveau i skrift og tale og gerne et hovedsprog yderligere
 • Du er fortrolig med brug af Office pakken og anvender i dag PC som et naturligt værktøj i din hverdag

Ansøgningsproces

Hvis du vil med ombord, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra Deichborg & More, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller michael.kock@deichborgmore.com. 

Om Particle Analytical

Particle Analytical er et specialiseret kontraktlaboratorium med unik ekspertise indenfor karakterisering af partikler (pulver) vedrørende størrelse og overflade samt polymorfi (krystallinitet og krystalformer). Vi udfører metodeudvikling, validering samt rutineanalyser og rådgiver omkring partikelegenskabernes betydning for en given proces. Da vores kunder hovedsageligt er farmaceutiske firmaer fra hele Europa, udføres alle analyser efter GMP. De teknikker vi benytter, er bl.a. laserdiffraktion, BET-overfladebestemmelse, mikroskopi med digital billedbehandling, DSC, XRD, TGA og mange flere. Se mere på www.particle.dk.