QC Kemiker - analyselaboratorium


Agern Allé 3, 2970 Hørsholm
Sunday, February 2, 2020  

Particle Analytical søger endnu en QC Kemiker til sit analyselaboratorium. Particle Analytical er en højt specialiseret virksomhed i en særdeles positiv udvikling med kraftig vækst i opgaver for farmaceutiske virksomheder over det meste af verden. Er du stærk i analyser og kvalitetsstyring, og har du lyst til at blive blandt de allerbedste inden for partikelkarakterisering? Så er det dig, vi søger.

Particle Analytical er i besiddelse af et meget veludstyret laboratorium, hvor du deltager i den løbende udvikling og vedligeholdelse af analyse metoder. 

Particle Analytical`s organisationsstruktur er flad med kort afstand til ledelsen, hvilket giver korte beslutningsprocesser og mulighed for stor indflydelse på udviklingen i firmaet. Du tilbydes en varieret arbejdsdag med gode kolleger. 

Firmaet ligger i naturskønne omgivelser i Scion DTU i Hørsholm. Tonen i firmaet er ganske uformel, og du kommer til at indgå i et dedikeret team på 12 personer af laboranter og kemikere, som samarbejder på tværs af opgaverne for at finde den optimale løsning.

For den rigtige person er det en stilling med unikke muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om jobbet


Du vil komme til at bidrage med at forberede og koordinere igangsætning af opgaver og bliver involveret i den løbende drift. Du vil også deltage i kundemøder som den faglige ekspertise omkring kemisk analyse og metoder. Particle Analytical`s opgaveportefølje er bred, og du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige teknikker og en varieret pallette af opgaver, herunder at:

 • Bistå kunder med at vælge de rigtige analyser til en given opgave
 • Være bindeled mellem salg og produktion og bistå internt og eksternt med input af høj faglig kvalitet
 • Vedligeholde og opdatere GMP system
 • Deltage i planlægning og opfølgning på analyser
 • Bistå med at overføre information fra kunder og salg, så analyser kan udføres i laboratoriet

Desuden vil du blive involveret i godkendelse af analyser, udarbejdelse af rapporter, metodeudvikling, optimering af analyseteknikker og lignende. Du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet i forbindelse med kundemøder og lignende.

Om dig

 • Det er vigtigt at du kender til cGMP og har erfaring med kvalitetsstyring
 • Det er et ønske at du har kompetence inden for analyse og QC, og at du selvstændigt kan analysere problemstillinger og finde løsninger
 • Det er vigtigt, at du er struktureret og metodisk i din arbejdsform samt at du formår at planlægge og arbejde selvstændigt
 • Du trives i et miljø, hvor der lægges vægt på omhyggelighed, gensidig sparring og vidensdeling
 • Du brænder for at lære nyt og dygtiggøre dig inden for dit fag
 • Du har minimum en naturvidenskabelig kandidatgrad

Det vil være et ekstra plus, hvis du også har ledelseserfaring samt kompetence og erfaring indenfor fysisk karakterisering.

  Sprog & IT:

  • Du behersker dansk på modersmåls niveau
  • Particle Analytical`s metodeudvikling baserer sig på engelsk dokumentation og manualer, og det er derfor et must, at du kan læse og forstå teknisk engelsk
  • Du er fortrolig med IT systemer og har god evne til at sætte dig ind i nye systemer

  Ansøgningsproces

  Hvis du vil med ombord, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra Deichborg & More, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller michael.kock@deichborgmore.com. 

  Om Particle Analytical

  Particle Analytical er et specialiseret kontraktlaboratorium med unik ekspertise indenfor karakterisering af partikler (pulver) vedrørende størrelse og overflade samt polymorfi (krystallinitet og krystalformer). Vi udfører metodeudvikling, validering samt rutineanalyser og rådgiver omkring partikelegenskabernes betydning for en given proces. Da vores kunder hovedsageligt er farmaceutiske firmaer fra hele Europa, udføres alle analyser efter GMP. De teknikker vi benytter, er bl.a. laserdiffraktion, BET-overfladebestemmelse, mikroskopi med digital billedbehandling, DSC, XRD, TGA og mange flere. Se mere på www.particle.dk.