Softwareudvikler søges til dansk ingeniørvirksomhed


H. J. Holst Vej 3, 2605 Brøndbyvester, Danmark
Thursday, January 16, 2020  

Vi er fortsat i vækst og søger softwareudvikler til innovative projekter inden for software engineering. Er du vores nye kollega?

Du får mulighed for at blive en del af en innovativ og international dansk ingeniørvirksomhed, som udvikler og producerer højt specialiseret måleudstyr til primært vej- og jernbanesektoren. Du bliver en vigtig del af et dynamisk team, som skal udfordre gængs teknologi og udvikle nye løsninger.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og varieret dagligdag med både udvikling, innovation, afprøvning, deployment og 2'nd level support. Du får en stor grad af fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af dit arbejde, hvor du får ansvar for at gennemføre egne projekter i samspil med teamet omkring dig.

Vi lever af at være innovative og dagligdagen er en legeplads for udvikling og afprøvning af nye ideer. Derfor arbejder vi tæt sammen på tværs af roller for at skabe innovative løsninger for vores kunder.

Vi vægter din udvikling højt, og vi vil sørge for, at du stifter bekendtskab med forskellige teknologier, arbejdsmetoder og løsninger. Vi arbejder dynamisk og agilt med konstant udvikling gennem vidensdeling, samarbejde og coaching.

Vi går meget op i at have det sjovt sammen, da vi mener, at det er en vigtig del af fundamentet for en god arbejdsplads. Du bliver en del af et team, hvor du vil kunne deltage aktivt i et socialt fællesskab. Vi har løbende events og rejser for at styrke sammenholdet i virksomheden.

Om stillingen

Du vil blive en del af det team, der står for software udvikling til dataopsamling fra diverse sensorer såsom lasere, kameraer etc. samt software til processering, analyse og filtrering af opsamlede data. Der skal udvikles interfaces til nye sensortyper, nye databehandlingsalgoritmer, kundetilpassede data-eksportmoduler samt vedligehold af disse.

Du vil også have kundekontakt, hvor du præsenterer og underviser i de ofte kundespecifikke løsninger, du er med til at udvikle. I den forbindelse kan der blive lidt rejseaktivitet til vores kunder, som fordeler sig over hele verden.

Hvem er du?

Du er dygtig og skarp på dit felt. Du har den intellektuelle kapacitet der skal til for at forstå, finde nye løsninger og udvikle vores systemer i samarbejde med kollegaer og underleverandører.

Du har en længerevarende software relateret uddannelse som datalog, IT-ingeniør eller lignende. Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring – det er ikke afgørende.

Du har lyst og evne til kontinuerligt at forbedre og udvikle dig. Du kan arbejde på et højt abstraktionsniveau. Du kan arbejde selvstændigt med dine egne opgaver og får eksekveret og afsluttet dine projekter. Du er god til at samarbejde og trækker gerne på dine kollegaers erfaring. Det er kvaliteten af dit arbejde og de løsninger du frembringer, der driver dig, og du sætter en ære i at forstå kundens udfordringer og finde løsninger på komplekse problemstillinger. 

Du taler og skriver flydende engelsk og dansk. 

Ansøgningsproces:

Hvis du vil med ombord hos Greenwood Engineering, så send din motiverede ansøgning sammen med dit CV og eksamensbevis snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Greenwood Engineering

Greenwood Engineering A/S har domicil i Brøndby. Selskabet har gennem 25 år udviklet, produceret og solgt avanceret måleudstyr world-wide. I dag har virksomheden mere end 30 ansatte, kunder i flere end 50 lande og eget kontor i Beijing. Læs mere på: www.greenwood.dk.