Senior Paid Search/PPC specialist søges


Langebrogade 6E, 1411 København, Danmark
Friday, December 11, 2020  

Vil du sætte retningen for dine kunders Paid Search annoncering i et internationalt digitalt bureau…?

Dept er i 2020 valgt som Agency of the Year og vokser hastigt i Danmark via strategiske bureau-opkøb og udvidelser af serviceporteføljen. Lige nu mangler vi en Senior Paid Search/PPC konsulent på holdet. 

Du vil blive en del af et fagligt team bestående af mere end 10 skarpe Paid Search konsulenter samt flere kundeteams bestående af Directors, Client Managers og andre kanal-konsulenter. Sammen med disse kommer du til at arbejde med internationale kunder, der spænder over en lang række industrier såsom: e-commerce, fashion, travel, software med flere. 

Som senior konsulent bliver du ansvarlig for dine kunders Paid Search performance og skal være den faglige ekspert inden for kanalen. Du kommer til at være i tæt dialog med kunderne og skal fungere som bindeleddet mellem strategisk planlægning, innovation, analyse og rapportering, samt den taktiske eksekvering. Sidstnævnte område vil du ofte skulle uddelegere til junior konsulenter (både danske og internationale), eller sågar kundens eget in-house team. Kort sagt kommer du til at:

 • Sætte Paid Search kanalens strategiske retning og udvikling
 • Identificere muligheder for performance-forbedringer og eksekvere eller uddelegere disse
 • Rådgive kunderne om innovative løsninger 
 • Lave pålidelige analyser og performance-rapporter

Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Marketing (SEM) eller blot Paid Search - kært barn har mange navne. Hos Dept ser vi denne disciplin som en af de absolut vigtigste til at skabe online succes for vores kunder, annoncørerne. Og spiller kanalen sammen med de resterende områder inden for Pay per Click (PPC) annoncering, fx. Social, Display og Video, ja så kan det hele gå op i en højere enhed. 

HVEM ER DU?

Du har min. 2 års erfaring med Google Ads, herunder udbygning af kampagner, strategier og roadmaps. Du kender til best practices inden for Paid Search optimering og har det fulde overblik over budgivning, budgetter og performance KPI’er. Du er nu klar til at rykke ud af “maskinrummet” og op på “broen”.

 • Har du erfaring med Google Analytics, Google Merchant Center, Google Shopping, Search Ads 360 og Bing Ads er det en fordel, men ikke et krav
 • Du er vant til at arbejde resultatorienteret
 • Du har erfaring med e-commerce (mange af vores kunder arbejder med international e-commerce)
 • Du er flydende på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
 • Du er vant til at arbejde med Excel/Google Sheets
 • Du har en videregående business/økonomi/marketing uddannelse eller anden relevant analytisk uddannelse

VI TILBYDER

Du bliver en del af et af de førende digitale bureauer på en international arbejdsplads med over 90 digitale eksperter i København. Du kommer til at arbejde på et moderne kontor (nyistandsat i januar 2021), med mulighed for en fleksibel arbejdsplanlægning (du kan også arbejde hjemmefra). Og så afholder vi et væld af arrangementer, såsom årlige julefrokoster, sommerfester samt andre faglige og sociale events, som fx Dept Festival i Holland. 

Vi har skabt et fagligt og dynamisk arbejdsmiljø med en kultur, der lægger vægt på det sociale. Happy clients og happy Depsters (som vi kalder os selv). Vi er forretningsorienterede datanørder, og vi elsker at skabe resultater for vores kunder - men også at mødes uden for arbejdstiden i diverse sammenhænge, dyste i bordfodboldturneringer, og generelt skabe en hyggelig atmosfære. Kort sagt tilbyder vi:

 • Muligheden for at arbejde i et af Europas fedeste (data-drevne, analytiske og forretningsorienterede) bureauer
 • Mulighed for at arbejde med store og internationale kunder som Jysk, SteelSeries, Imerco og EMU Australia
 • En lækker, sund og varieret frokost med både varme og kolde retter
 • En masse sjove begivenheder som fredagsbarer med temaer, firmafester osv.
 • En arbejdsplads på et helt nyistandsat kontor ved Christianshavn kanaler og volde, kun en kort gåtur fra metroen

SÅDAN SØGER DU

Hvis du vil med ombord hos Dept, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

HVEM ER VI?

Vi er Dept – et internationalt, digitalt bureau med over 1.300 erfarne tænkere & skabere i Europa og Nordamerika. Efter opkøbet af bureauet Sorthvid er Dept omkring 90 ansatte i Danmark. Se mere: www.deptagency.com